Loading Üritus

« Kõik Üritused

Akordionist Mikk Langeproon

31.oktoober @ 14:40 - 15:25

N 31. oktoobril 2024 kell 14.40 tuleb muusikakoolile külla akordionist Mikk Langeproon. Kontsert kestab 45 minutit ning on kõigile õpilastele, vanematele ja muidu huvilistele tasuta.

Kontsert toimub tunnikontrolli stiilis – kuid mitte paberi ja pliiatsi, vaid nutiseadme abil. Kuulajatel tuleb ära tunda erinevaid teoseid meediamaailmast, alustades filmimuusikatöötlustest ja lõpetades arvutimängu tunnusmuusikaga. Meeleoluka arvamismängu muudab keerukamaks lugude esitamine akordionil, mis võib erineda harjumuspärasest versioonist. Selgitatakse välja parimad meediamuusika eksperdid.

Mikk Langeprooni on korduvalt auhinnatud vabariiklikel akordionikonkurssidel. Ta on esindanud Eestit edukalt ka rahvusvahelisel tasandil. Kõigele lisaks on Mikk valitud Tallinna Muusikakooli parimaks instrumentalistiks (2011) ning kolmel aastal järjest (2012-2014) G.Otsa nim. Tallinna Muusikakooli akordioniosakonna silmapaistvaimaks õpilaseks. Tunnustusi on tulnud ridamisi veel, näiteks konkursi “Noor helilooja 2017” finaalkoht ning edukas esinemine telekonkursil “Klassikatähed 2016”. Lisaks esinemistele erinevates riikides, Klassikaraadios ja televisioonis, on Mikk olnud akordionikonkursside žüriiliikmeks.

Kuula Mikk Langeprooni esitust:

https://youtu.be/hp8wr43YSrk

Detailid

Kuupäev:
31.oktoober
Aeg:
14:40 - 15:25